hola sol!!

Amb el (poc) temps que fa que ens coneixem amb la Jana ens hem anat enredant mútuament per fer coses. La més recent, anar a fer la tutoria del curs de Saifores. Han estat 15 dies intensos, especials, únics… Segurament encara no he trobat l’adjectiu que ho defineixi exactament.

El primer dia els vaig comentar a les alumnes (la majoria vinculades a esplais d’Esplac o altres entitats de l’MLP) que, per mi, una de les coses més importants era que el dia 30 d’agost estiguessin més convençudes i orgulloses de la tasca i compromís amb els projectes transformadors que tiren endavant per educar infants i joves.

Han anat passant els dies i hem compartit moments, somriures, jocs, preocupacions, responsabilitat… Per no parlar de les reflexions i qüestionaments que han sorgit aprofitant qualsevol moment: estones lliures, àpats, nits… Aprenent.

Hem acabat creant una gran família. Amb tots els pros i contres, però una família al cap i a la fi. On tothom ha estat una peça important. On ara, cadascú a casa seva, es converteix en una peça “imprescindible” per canviar el món.

Algú ja riu i surt el sol… (…) Que tinc un món entre les mans aquesta nit per regalar-te… (…) Mil desitjos infinits…

Jo també surto més convençuda de que tot plegat val la pena. La gent, els projectes, els somriures. Que comenci el curs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s