Expectatives compartides

Avui m’he decidit a refer i actualitzar el bloc. I repassant i revisant entrades fetes, m’he trobat un post que mai no vaig arribar a publicar i que m’ha semblat que el podia recuperar per la seva vigència. És de l’endemà de l’AGO d’Esplac del 2012 i deia així (sense filtres!):

Posar paraules el dia després de fer una activitat d’Esplais Catalans és difícil perquè la combinació d’expectatives prèvies amb el resultat final sovint no acaben de concordar. M’agrada aquesta sensació de l’endemà, quan repasso mentalment el que ha passat i m’adono que les persones que formen part d’Esplac sempre m’acaben sorprenent i fent-me aprendre noves coses. Un dia em van dir que les associacions havíem de parlar més de les persones i reconèixer la bona feina. Molt probablement, un dels èxits de la nostra associació a dia d’avui és que ens fixem en elles, les persones. El que ens fa grans és poder posar noms i cares a moltes monitores i monitors dels esplais, i fins i tot alguns joves i infants. Perquè? Per què són qui donen sentit a la feina que fem cada dia. Són la força d’Esplac.

A dia d’avui ens trobem a les portes d’una Monifesta’td’aquí un mes serem a Vila-seca parlant d’educació, reivindicant el paper dels i les monis d’esplai i compartint d’un moment de trobada. Portem mesos treballant-hi per implicar als i les monis i perquè sigui un altaveu de la tasca educativa dels esplais. La última Monifesta’t, en la línia d’aquest post mai publicat fins avui, també va superar les expectatives. No m’atreveixo a dir que ho va canviar tot, però sí que va canviar molt. I amb ella va venir l’Esplaiada, i les AGO’s, i les Escoles d’Esplac, i els Grans Comitès, i les activitats de sector, i les festes dels esplais, i les Tancades d’ED… i tantes d’altres que ara no venen al cas.

Ahir vam fer la Trobada d’organització i vam compartir moltes expectatives. I ja en vam superar una, i és que tothom qui forma part d’Esplac, dels espais de participació, formi part de la coordinació de la Monifesta’t 2014. En vam compartir moltes més: que participin tots els esplais del sector, que sigui una trobada per recordar, que aconseguim un bon impacte pel sector Camp de Tarragona, que siguem 400 monis, que la organització funcioni, que col·laborem amb entitats per dur-la endavant, que ens surtin els números al final…

1932610_705594036130164_1372058446_oFotografia: Esplais Catalans

I les expectatives que encara ens queden per compartir els propers dies amb la impaciència de ser ja al 28 d’abril per veure com ha anat. Fins llavors, sabem la recepta per arribar-hi: posar-hi tota la força i l’empenta i compartir somriures i #energiadelesplai perquè la Monifesta’t sigui un èxit perquè la força d’Esplac ens torni a sorprendre!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s